perjantai 10. tammikuuta 2014

Klandestiinisukat

Violetti ei ole koskaan ollut oikein mun väri, mutta kun kerran Wollmeisen ylläripussista joskus sain tällaisen hehkuvan violetin vyyhdin, oli siitä pyöräytettävä sukat. Sukkaprojektissa on loppukiri meneillään, on nimittäin enää yksi pari tekemättä!


En oikeastaan tiedä, miksi tämä malli roikkui näinkin pitkään tekemättä. Ehkä ajattelin sen olevan liian koristeellinen tai muuten väärän tyylinen, mutta täytyy sanoa, että tästä on melkeinpä koko projektin yllättäjäksi. Näistä tuli niin kivat sukat!


Voi myös olla, että lanka ja malli vaan kohtasivat toisensa mitä parhaimmalla tavalla. Näitä oli kamalan kiva tehdä ja nämä ovat ihanat jalassa.


Kaaviotkin olivat yllättävän helppoja, vaikka pari kertaa sainkin purkaa, kun kuvittelin muistavani jonkin kohdan ulkoa. Toista sukkaa tehdessä kyllä muistinkin. Joka tapauksessa, tarkkana kannattaa olla, jos näitä alkaa tehdä.


Ohje: Clandestine / Cookie A.: sukkia. rakkaudella.
Lanka: Wollmeise Twin, väri Amethyst Dark (WD)
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Salakähmä

12 kommenttia:

 1. Ompas nätit sukat! :) Ja tosi ihanan väristä tuo lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin silmiin tuo väri alkoi näyttää hyvältä siinä tehdessä.

   Poista
 2. Onpa tosi kauniit! Kirjassa tuo malli ei mua vakuuttanut, mutta valmiina näemmä tosi ihanat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei kirjan kuvien perusteella houkutellut yhtään, mutta tää olikin taas yllättävän kiva malli tehdä. Telkkariakin pystyi ihan hyvin kattomaan samalla. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...