keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Minäkö keskittymiskyvytön?

Tällä viikolla tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman monta keskeneräistä työtä valmiiksi, koska menen ensi viikon alusta pitkästä aikaa töihin, tosin ainoastaan muutamaksi viikoksi. Joka tapauksessa luulisin, että en jaksa noiden viikkojen aikana kutoa ja virkata kovin paljon - tai ainakaan aikaa siihen ei ole yhtä paljon kuin nyt. Mutta kuinkas kävikään: posti toi eilen virkkauskirjan nimeltä 200 crochet blocks, joka vaikuttaa erittäin koukuttavalta (sananmukaisesti).

Heti tekisi mieli mennä ostamaan virkkauslankaa ja pienempi koukku, vaikka edellinenkin peittoprojekti on vielä kesken. Kirjassa on mulle myös oma nimikkoruutu (paljastettakoon nyt sekin):
 Kaivoin kätköistäni jotain lankaa ja testasin.
Tämän lisäksi Facebookin neulontaryhmässä oli eilen linkki yhteen virkkausmalliin, joka myöskin inspiroi. Kun nyt kerran olin lankoja esiin kaivellut, testasin sitäkin:
Mitähän näistä tulee? Ehkä pannulappuja tai vastaavaa.

Tein muuten maanantaina oikein hyvää jälkiruokaa, jonka viimeisen palasen tuhosin juuri äsken. Viikonlopun jäljiltä jääkaapista löytyi yksi kananmunan valkuainen valmiiksi eroteltuna, mistä päähäni pälkähti ajatus marengista. Sattumalta kaupasta napatussa Pirkka-ohjelehtisessä oli juuri keväisen sitruunapiirakan ohje, johon löytyi kaapista loputkin tarpeet (no, sitruuna piti käydä ostamassa). Olipahan makeaa. Mutta hyvää.
Nyt jos koittais tehdä jotain niiden keskeneräisten projektien hyväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...